A la nostra empresa hi ha un equip professional qualificat que li pot ajudar en el dia a dia en el seu negoci

Confiï en l'experiència contrastada de l'empresa Ozeanus per optimitzar el seu negoci. Vostè simplement te que centrar-se en gestionar la seva empresa.

Som especialistes en les següents àrees amb un cost molt ajustat

 

• Especialistes en mobilitat: Experiència en integració de la mobilitat en els sistemes en plataformes IOS, Android, BlackBerry, Windows Mobile/Phone.


• Experts en Business Inteligence (Microstrategy IN - SITE o Cloud): Quadres de comandament, informes, inventaris, resultats de vendes, tendències gràfiques, consultes ad - hoc. Etc ... Qualsevol informació clau del seu negoci, literalment a les seves mans. Ara també disponible en solució CLOUD. Demani més informació.


• Especialistas en softwares Open Source alternativas Citrix, Terminal Server (Ulteo, Go-Global): Accés des de qualsevol lloc mitjançant PC, MAC, UNIX, LINUX o dispositius mòbils, a l' escriptori virtualitzat. Totalment segur, fàcil, fiable, amb costos molt assequibles per a qualsevol tipus d'empresa. Accés al seu escriptori virtualitzat les 24 hores del dia els 365 dies de l'any. Cal disposar d'una connexió a internet. Simplement cal instal·lar un programari específic en el terminal mòbil o desktop per poder accedir a l'escriptori virtualitzat. ( Go - Global ). En el cas d'Ulteo, podrà accedir des del seu propi equip, utilitzant el navegador. No cal disposar de llicències de Terminal Server o Citrix. Estalviï temps i diners. Pot aprofitar equips de fa temps sense que haver de renovar constantment, i disposar per a tots els usuaris del mateix escriptori totalment tancat.


• Integració i implementació de solucions CRM Open Source(Sugar CRM): Sugar CRM, t'ajuda crear la base per establir una sèrie de processos Interns comercials que augmenten l'eficàcia del teu acostament al mercat. Accelera els resultats de vendes. Millora la satisfacció del client. Proporciona una visió completa de la rendibilitat del negoci. Fàcil d'Usar. Altament Personalitzable. Costos molt ajustats.


• Especialistes en seguretat perimetral , seguretat del contingut, (Safe Net): Esafe ofereix solucions per a la seguretat del contingut, el control de dades, la prevenció del filtrat de dades i xifrat, etc .. L'equip humà de Ozeanus, està certificat, per així oferir tot el seu coneixement i experiència amb el millor producte del sector. Contacti amb nosaltres per a qualsevol dubte o consulta que tingui, estarem encantats en ajudar.


• Experts en virtualització de CPD, s mitjançant la tecnologia (VMWARE o Hyper-V): Amb la Tecnologia de Virtualització de Vmware o Hyper - V, i amb la nostra experència contrastada, estalviï costos, temps i problemes. Redueixi les seves màquines en el seu CPD. També oferim l'opció que disposi de les seves màquines virtualitzades en el núvol. Estalviï costos de llum, manteniments de maquinari de màquines, problemes. No cal que disposi de personal qualificat per administrar la plataforma, ja ens encarreguem nosaltres mateixos de fer susdita funció.


• BCP (Business Continuity Plan), Pla de Continuïtat del negoci: És necessari disposar d'un Pla de Continuïtat del Negoci? Què passa si no disposo d'ell ?. Sí . No disposar d'un pla de continuïtat del negoci, suposa un risc innecessari, que de vegades, pot provocar, el tancament d'un negoci, i posteriorment no poder-lo obrir. Depenent del sector, si no es disposa d'un pla de continuïtat, pot ser multat per les autoritats. Pla de suport. Pla d'emergència. Pla de recuperació. Quins recursos materials són necessaris. Quines persones estan implicades en el compliment del pla. Quines són les responsabilitats concretes d'aquestes persones i el seu rol dins del pla. Quins protocols d'actuació han de seguir i com són. Contacti amb nosaltres per tenir més informació. Moltes Gràcies.


• Auditoria de Seguretat Informàtica: ¿Perquè fer una auditoria Informàtica? Avui dia, la informàtica, està integrada com a part essencial en la gestió de l'empresa. Per això, les normes i estàndards pròpiament informàtics, han d'estar sotmesos als generals de la mateixa. Auditoria de seguretat Interna. Auditoria de seguretat Perimetral. Test d' Intrusió. Anàlisi forense. Auditories de pàgines web. Auditoria de codi d'aplicacions.


• Formació en noves tecnologies ( Realització de Cursos específics): Formació en cursos especialitzats en noves tecnologies ( Web, Mobile, Desktop, Seguretat, Virtualització, màrqueting, xarxes socials, etc .. ). La nostra àmplia experiència en diferents sectors en les tecnologies de la informació ( IT ), ens avalen per oferir la millor solució en tot moment i disponible per a tothom. Contacti amb nosaltres per obtenir més informació. Moltes Gràcies.


• Gestió de Renting tecnològic: Gestionem el seu rènting tecnològic gràcies al nostre equip d'experts. Per que escollir la solució de rènting tecnològic? Quins avantatges m'aporten al meu negoci? El renting informàtic el manté al dia. Inversió en tecnologia sense deute de cabdal. Més flexibilitat. Costos més predictibles i transparents. El rènting reforça el seu compte de resultats. Augment de liquiditat. Repercussions fiscals. Contacti amb nosaltres per obtenir més informació. Moltes Gràcies.


 


TOP