Ser més competitiu i resolutiu està a les seves mans

OZEANUS Mobile Solutions IT considera que no només el correu electrònic és vital per al desenvolupament de qualsevol negoci i per això, Ozeanus va més enllà de formules com l'email en una PDA, abastant tota la informació que les empreses necessitin per ser més eficaços i competitives.

OZEANUS Mobile Solutions IT entén que la informació deixa de ser un avantatge competitiu quan no es pot accedir a ella en el precís moment en què es necessita, d'una manera fàcil, segura, còmoda i ràpida i amb total integració amb els sistemes i eines que l'empresa utilitzi per altres fins.

Per això, la Missió de OZEANUS Mobile Solutions IT és: "Proporcionar a empreses de tot tipus i grandària eines i aplicacions informàtiques per a l'accés a la informació quan la necessiti, independentment del lloc, moment, sistema i dispositiu". Les aliances i suports per part d'empreses del sector fa que OZEANUS sigui una aposta d'èxit per al plantejament de projectes de Mobilitat.

Ja hi ha empreses que han confiat en la nostra experiència:

Aceiroid

Acieroid, Som la filial espanyola de la multinacional francesa Bouygues, líder internacional en el sector de la construcció de qualsevol tipologia d'edificis.

Cecauto
Cecauto, Amb més de 25 anys d'experiència i creixement constant, és un dels principals distribuïdors de recanvis d'automòbil a Espanya.

 

Caixa Bank
Caixa Bank, és un banc espanyol amb seu a Barcelona.
dBarenBar

Ercros, és un grup industrial de tradició centenària diversificat en quatre àrees d'activitat : Química Bàsica i Plàstics, que formen el grup de Negocis Associats al Clor, i les divisions de Química Intermèdia i Farmàcia.

Lacer

Lacer, Companyia Espanyola especialitzada en la cura de la salut humana , amb un àmbit d'actuació mundial.

Sevibe Cells
Sevibe Cells, és un Banc de Sang i Teixit de cordó umbilical nacional dedicat a la conservació privada de cèl·lules mare del cordó umbilical per al seu ús futur dins el nucli familiar.

 

Loteria Valdes
Loteria Valdés,és una administració de loteries situada a la Rambla de Barcelona des de l'any 1905.

 

Obert Publicitat

Obert Publicitat, és una agència de publicitat de Barcelona. El seu esperit jove i dinàmic es transmet en les seves creacions i dissenys.TOP