Cansat que la seva web no es posicioni bé respecte a la competència? Desconeix com crear perfils socials i posteriorment administrar-los correctament?

A la nostra empresa disposem d'un equip professional qualificat que li puc ajudar en el dia a dia en el seu negoci ON-LINE.

Con la solución SEOzeanus, li permetrà posicionar-se millor que la seva competència . Utilitzem eines pròpies per a realitzar aquesta funció. Els nostres professionals , entenen , respecten i mimen la tecnologia.

Som especialistes en la següents àrees amb un cost molt ajustat

 

• Posicionament Web/SEO: La nostra missió és aconseguir que la seva web sigui el millor aparador de la seva empresa , que sigui visitada pel major nombre de clients potencials possible i que estigui per davant de la seva competència en els resultats de les cerques a Google ia la resta de cercadors . El nostre compromís és fer de la seva pàgina web una font creixent d'ingressos que a més li diferenciï i li doni avantatges competitius respecte de la seva competència. En un món cada vegada més globalitzat i connectat , és essencial ser algú a Internet.


• Publicitat a Google/SEM : Creu ia la seva campanya de publicitat a Google AdWords i aparegui amb els millors anuncis , en les millors posicions i al millor preu possible . Amb la nostra gestió enllaços patrocinats de Google , augmentarà la qualitat dels visitants al seu web i disminuirà el cost de la seva inversió. Una correcta gestió de les campanyes d'AdWords ( enllaços patrocinats ) li permetrà incrementar el tràfic de visites útils a la seva web i seleccionar els visitants que més li interessen al seu negoci.


• Gestió de xarxes socials: Les xarxes socials són un fenomen social molt recent que ha connectat a milions de persones a Espanya i al món per compartir gustos , fotos , vídeos , comparteixen amics , activitats , organitzen festes , reunions , etc. Gràcies a les xarxes socials , les persones coneixen i es relacionen amb altres persones. Hi ha xarxes socials específiques i altres generals . Per a molts negocis desenvolupar una estratègia de màrqueting basada en xarxes socials és essencial i és la més rendible de les promocions possibles.


• Anàlisi de la Competència: Li oferim un servei que li permetrà disposar de totes les claus per estar per davant de la seva competència. Per a la prestació del servei ens recolzem en potents eines de recerca i anàlisi, a més de l'àmplia experiència de tot el nostre equip tècnic , que l'ajudaran a entendre quines són les seves fortaleses i debilitats a Internet enfront dels seus competidors . Qualsevol inversió a Internet ha de ser competitivament adequada.

 

Informe SEO Gratuito


 


TOP