¡Recuperar dades i arxius esborrats ja no és una quimera! Som especialistes en la restauració per qualsevol tipus de dispositiu


Els accidents informàtics estan a l'ordre del dia i malauradament moltes vegades es perden arxius i fitxers sencers. L'informàtic de la teva empresa, a causa de la complexitat de l'operació, no troba la manera de recuperar arxius eliminats. Afortunadament la nostra empresa, disposem d'experts en recuperació de dades per a tot tipus de mitjà i dispositiu.  

Ens distingim per ser resolutius i àgils en tots els processos de treball. Enviarem un missatger per correu exprés per recollir els mitjans, després rebrà una identificació per seguir el cas, i posteriorment realitzarem el diagnòstic i començarem la restauració de les dades. Un cop acabat el treball, transferirem les dades a un mitjà de devolució ( DVD normalment ) i es reenviaran tots els materials per correu segur. I per assegurar la bona recepció de la informació recuperada, guardarem totes les dades durant set dies per a qualsevol dubte. Disposem de laboratoris de recuperació de dades en Madrid i Barcelona.

Tots els remeis contra la pèrdua de dades

 

Siguis on siguis, el servei que oferim salva hores i hores de treball eliminats amb un sol clic. Actuem sobre tot tipus de dispositiu, en programaris, discos durs i fins som especialistes en recuperar sistemes per canvis de contrasenyes. Per això oferim tres tipus de servei per recuperar arxius i fitxers esborrats:

• Recuperació de dades en dispositius per problemes de programari: si has patit un esborrat accidental de les teves dades, si un virus se'ls ha emportat per davant, eliminació partició del sistema, sistema operatiu no s'inicia, els nostres especialistes analitzaran els teus dispositius ( memòria USB, pendrive, disc portàtil, Raid, ... ) i localitzaran la informació perduda.


• Recuperació de dades en dispositius per problemes de maquinari: si en canvi l'eliminació d'arxius, fitxers i tota aquella informació rellevant ha estat un problema físic en el dispositiu, tractarem de recuperar totes les dades sense causar cap dany més al dispositiu.


• Recuperació de dades per hacking ètic: el hacking ètic fa referència a aquelles pràctiques que desenvolupen professionals de la seguretat informàtica que apliquen els seus coneixements de hacking amb finalitats defensives ( i legals ). Les tasques que realitzarem seran la recuperació i posada en funcionament de servidors i sistemes per hacking ètic, a causa de bloquejos intencionats o accidentals de claus. A més a més ens desplacem a la teva empresa!.

Recupera les teves dades per problemes de programari amb una oferta de -30%

Tabla de precios por dispositivo:
Memoria SD: 69’30€ + IVA. (PVP 99€ + IVA SENSE DESCOMPTE)
Micro SD: 69’30€ + IVA (PVP 99€+ IVA SENSE DESCOMPTE)
Pendrive (USB): 90’30€ + IVA (PVP 129€+ IVA SENSE DESCOMPTE)
Disco portátil 2,5" SATA/IDE: 104’30€ + IVA (PVP 149€+ IVA SENSE DESCOMPTE)
Disco Sobremesa/Torre 3,5" SATA/IDE: 104’30€ + IVA (PVP 149€+ IVA SENSE DESCOMPTE)
Recuperación RAID SATA/SAS: Desde 419’30€ + IVA (PVP 599€+ IVA SENSE DESCOMPTE)    
Otros dispositivos: Consultar 

Recupera les teves dades per problemes de hardware amb oferta del -15%
Pressupost assignat i ajustat depenent del treball a realitzar

Recuperació per hacking ètic amb l´oferta del -25% 
Pressupost assignat i ajustat depenent del treball a realitzar 


TOP