Productes d'innovació en mobilitat i compatibles amb les plataformes més implantades en el mercat empresarial

Aquestes aplicacions són reconegudes i valorades per la premsa especialitzada, mitjans audiovisuals estatals com RTVE Informatius, com aplicacions innovadores i productives.

Atlantys

Atlantys, Gestió i control de servidors Windows , AS - 400 i Linux des de dispositius mòbils IOS, Android, BlackBerry i Windows Phone.

Funcionalitats

Veure estat d'un usuari i Deshabilitar comptes, Canviar i forçar password, Llista de servidors Domini, Ordres TCP - IP, Llistar i gestionar serveis, Veure i gestionar cues d'impressió, Veure registre d'esdeveniments, Fer shutdown, Compatibilitat. ILO HP, Integració amb , Gestió Servidor BES Blackberry, Lectura de paràmetres de monitoratge de qualsevol dispositiu, Sondeig IP Automàtic, Connexió via Telnet.

BI MOBILE

BI MOBILE,Solucions Business Intelligence en els seus dispositius mòbils.

Funcionalitats

Quadres de comandament, informes, inventaris, resultats de vendes, tendències gràfiques, consultes ad - hoc . Etc .., Qualsevol informació clau del seu negoci literalment a les seves mans. Ara també disponible en servei CLOUDJa és possible gestionar la informació clau del negoci en mobilitat. Uneix-te!!!           

 

Lozeanus

Lozeanus, Reserva ON - LINE de Loteria Nacional i jocs actius des dispositiu mòbils IOS & Android.

Funcionalitats

Venda de Loteria Nacional, juga a la Primitiva, Euromillones, El Gordo, La Bonoloto, la Quiniela, el Quinigol , Penyes . Consulta de resultats dels jocs, Recàrrega el saldo per TPV. És totalment segur i fàcil d'utilitzar.

BusinessonPDA

BusinessonPDA, Gestió de força de vendes i tècnics de camp en plataformes mòbils IOS, Android, BlackBerry i Windows Phone.

Funcionalitats

Geoposicionament de usuaris mòbils (Geomarketing), Posició actual, ruta actual, històric de rutes, consultes de proximitat, Interaccions amb la part client : transmissió de clients potencials de la zona, canvi de rutes on line , etc .. , Aplicació de Comandes i consultes de Stock Online, Rapport de visita amb transcripció de veu a text i integrat en CRM, Customitzable 100%.

Geon

Geon, Solucions de geoposicionament en temps real per a dispositius mòbils, vehicles, mascotes, persones i objectes.

 

 

 

 

 

 

 TOP